Akik már partnereink

Vállalkozások, amelyek megbíztak bennünket, hogy készítsük el honlapjaikat, kezeljük Facebook oldalukat:

Az ebesi Családi Kajatanya 2020. nyarán bízott meg bennünket, hogy a már meglévő honlapjukat “kicsit” alakítsuk át.

Ez volt az első, komolyabb feladat, amivel meg kellett birkóznunk, hiszen egy igen kedvelt étterem egyik fontos részét kellett kezelésbe vennünk, emellett a Facebook oldalukon is több kisebb, de még több nagy változtatást alkalmaztunk.

 

 

Büszkén mondhatjuk, hogy sikeresek voltunk (pontosabban vagyunk), mert egyetlen év alatt a weboldal látogatottságát 370%-kal, a Facebook statisztikát pedig még ennél is több arányban növeltük, így még több vendég talált rá a családi étteremre, amely a mai napig Ebes legkedveltebb vendéglátó üzlete!

Beltéri ajtó cseréhez kerestünk szakembert.

Sándor pedig több ügyfelet szeretett volna, hogy egyéni vállalkozóként is sikeresebb lehessen.

Nos, így találtunk egymásra. A feladat annyi volt számunkra: “készíts egy weboldalt”!

Így is lett. A domain nevének kitalálása után jöhetett a már bevált folyamat: tárhely bérlés 2 évre (természetesen hosszabítunk is), a domain regisztrációs folyamat, majd amikor ez lezárult, jöhetett a honlap elkészítése.

Külön kérés volt, hogy egy tájékoztatás mindenképp szerepeljen a honlapon, hogy a vevő a rendelés előtt már alapvető információkkal rendelkezzen az általa megrendelt nyílászárókról.

Folyamatos egyeztetés alapján ezt is sikeresen megoldottuk, sőt! Egy új “névjegykártya” dizájnt is készítettünk, hogy a lehető legtöbb helyen tudja (tudjuk) megjelentetni vállalkozását.

Így Hajdú-Bihar megyében és országosan is sok Facebook csoportban már láthatták a hirdetését, a Google térképre is felkerült a vállalkozás.